Tuhannen ja yhden yön tarinat eli eunukit ja haaremit ja taharreshi gamea

Tuhannen ja yhden yön tarinoissa sulttaani tappaa jokaisen miehen, JOKA EDES SALAA NÄKEE VILAUKSEN TYTTÄRESTÄÄN. Montesquieun Persialaiskirjeissä Haaremin ykkösnainen Roxane ”viettelee” eunukin (hirvittävä, järkyttävä ja tuomittava tapa kohdella ihmistä tuo eunukiksi tekeminen) saadakseen vapautensa, kun isäntä on matkoilla. Hyvää sen sijaan on Muhamedin päätös sallia moniavioisuus, koska länsimaiden useiden peräkkäisten, törkeästi seksuaalisesti riistettyjen tyttöystävien sijaan kaikille miehen naisille annetaan vaimon asema. Totta kai on aina ollut ykkösvaimoja ja jalkavaimoja, mutta moniavioisuus on parempi ja näistä arvostavaksi käytäntö kuin se toisen seksuaalinen nöyryyttäminen ja äitiyden vaikeuttaminen, jota täällä ah niin vapaassa lännessä harjoitetaan, sillä vapaudesta ei nainen hyödy, sitä ”vapautta” käyttää joku naista syystä tai toisesta inhoava mies häntä vastaan, nyt aina ja ikuisesti. Heikon isän tytär tai isätön tytär on itsensä varassa ja harvoin se hyvin päättyy, koska jos hän on kaksikymppisenä kaunis, hänen vastapelurinsa ovat oppineempia, kokeneempia ja heillä on yhteiskunnallista arvovaltaa sekä rahaa. Tytön vanhempien rahaa pystyy hyvin käyttämään Mooses-tyylisten vanhempien välinpitämättömyydellä eli vääränlaisella neuvojen ja lämmön pihtaamisella tytön tuhoamiseksi. Maailma on julma ja ihminen on paha. Sen, minkä Sallimus vielä piruparalle antaisi, sen paha ihminen ottaa pois ”hyvää.tarkoittaen”. Joskus oppii sitten taistelemaan, mutta kiitosta on turha siitä odottaa!”

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *